7 de mayo de 2008

Travessa Silvretta 2008

Fent la travessa de la Silvretta -Austria Suissa- he pogut viure una nova experiencia amb una bellesa de paisatge que mai oblidaré. La inmensitat de les montanyes i nosaltres tan poca cosa, pero disfrutant com els mes grans.

Haciendo la travesia de la Silvretta, entre Austria y Suiza, he podido vivir una nueva experiencia con una belleza de paisaje que jamás olvidaré. La inmensidad de las montañas y nuestra diminuta presencia, pero disfrutando enormemente.

6 comentarios:

Baba 7/5/08 03:10  

Meravellós !!!!!!!!!!!
Comprenc que parlis de la bellesa del paisatge, perque només amb la foto et quedes bocabadat. Al natural ha degut ser una comunicació total amb la montanya... amb l'entorn...
La foto és preciosa amb una nitidesa que enamora

FELICITACIONS.

Un saludo.

Mariluz 7/5/08 11:12  

Preciosa foto, Joan, de las mejores que te he visto últimamente. Llama mucho la atención el contraste tan acentuado entre la nieve tan blanca y ese cielo tan azul con esas nubes. Los montañeros aportan el elemento imprescindible, el paisaje no sería lo mismo sin ellos. Muy buena, en serio.
Un abrazo.

george 7/5/08 21:59  

Quina enveja, que maravella de paisatge. La fot preciosa no podia ser de un altre manera en un lloc com aquest, una nitidesa es molt bona i els color expectacular. Moltes felicitats i gracies per fer-nos arribar imatges de lloc tan extraordinaris.
Salutacions

consuelo 8/5/08 09:12  

Devia ser una "aventura" fantàstica!! Tan sols veure aquesta imatge...és preciosa!
Salut!

Juan Carlos 8/5/08 14:01  

El blanco del suelo y el azul del cielo. Una bonita foto de alta montaña. La profundidad aumenta gracias a los humanos que se ven en ella.

M.TeReSa 8/5/08 15:35  

Wow que petits e insignificants que som davant de tanta immensitat !!!
Realment haurà segut una gran experiència que esperem comparteixis amb tots nosaltres a petites dosis.
Una preciositat, amb un bon contrast de colors. Et felicito.
Un petonassssssssssssssssss

Datos personales

Mi foto
Soy persona muy activa y siempre que puedo me dedico a hacer deporte, mucha bici, de carretera y a veces de montaña. En invierno lo combino con el esqui alpino. Tambien me gusta mucho la fotografia, ahora con las máquinas digitales esto es un placer, dispara y luego escoge.

Seguidores

ARCHIVO DEL BLOG

La bicicleta es la meva passió

La bicicleta es la meva passió
Perquè m'ha permès coneixer gent molt sana

Mi lista de blogs

El porqué del blog

Encoratjat per la M.TeReSa, m'he decidit a fer aquest blog amb la única pretensió de compartir moments, experiències, llocs, moments d'esplai, i una afecció comuna, la fotografía. Espero que us agradi i , si us ajudo a desconectar -paraula màgica- per uns moments del dia a dia, ja hauré aconseguit el meu objectiu. Agrairé els vostres comentaris.


Animado por M.TeReSa, me he decidido a publicar este blog con la única pretensión de compartir momentos, experiencias, lugares, momentos de ocio, y una afición común, la fotografía. Espero que sea de vuestro agrado y si esto os ayuda a desconectar -palabra mágica- del día a día, ya habré conseguido mi objetivo. Agradeceré vuestros comentarios.

Joan Canal

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP