7 de abril de 2008

Relax total després de l'entrenament .Per les seves condicions i el seu clima, l'Estany l'utilitzen molts equips de rem de l'estat espanyol i també d'Europa per els seus entrenaments.
Por sus condicionesy tambien por su clima, l'Estany es utilizado por multitud de equipos de remo de España y del resto de Europa para poder entrenar.

5 comentarios:

Baba 7/4/08 22:20  

Tant aquesta foto com l'anterior son precioses i relaxants...Quina cosa més maca és l'aigua fotografiada a contrallum, quan agafa aquests reflexes de punts brilllants... Has captat un moment màgic !!!
Un saludo.

El fantasma del castillo 8/4/08 13:52  

Esta foto la encuentro muy bella Joan, la luz sobre el agua y el reposo de los remeros..¡muy guapa!. besitos desde la Torre

Mariluz 8/4/08 14:06  

Una composición fantástica, los reflejos en el agua preciosos, pero me quedo con las siluetas a contraluz, por la postura que tienen, reflejan mucha calma, un momento de relax y de descanso.
En definitiva, uno de esos instantes que se captan pocas veces.
Salu2.

M.TeReSa 9/4/08 23:23  

Que macos aquests reflexes del aigua, m´encanten!!!!!! uissss aixo esta imponent... i dius del meu ???
Un petonassssssss

Maria Jesús 6/5/08 16:58  

Hola Joan!
Jo també sóc una gran amant de la natura, sobretot, de la Vall de Bohí, on va néixer la meva mare. Aquesta fotografia és preciosa i em transmet una sensació de calma i relax. Resulta tranquil.litzador visitar el teu blog. És preciós!

Datos personales

Mi foto
Soy persona muy activa y siempre que puedo me dedico a hacer deporte, mucha bici, de carretera y a veces de montaña. En invierno lo combino con el esqui alpino. Tambien me gusta mucho la fotografia, ahora con las máquinas digitales esto es un placer, dispara y luego escoge.

Seguidores

ARCHIVO DEL BLOG

La bicicleta es la meva passió

La bicicleta es la meva passió
Perquè m'ha permès coneixer gent molt sana

Mi lista de blogs

El porqué del blog

Encoratjat per la M.TeReSa, m'he decidit a fer aquest blog amb la única pretensió de compartir moments, experiències, llocs, moments d'esplai, i una afecció comuna, la fotografía. Espero que us agradi i , si us ajudo a desconectar -paraula màgica- per uns moments del dia a dia, ja hauré aconseguit el meu objectiu. Agrairé els vostres comentaris.


Animado por M.TeReSa, me he decidido a publicar este blog con la única pretensión de compartir momentos, experiencias, lugares, momentos de ocio, y una afición común, la fotografía. Espero que sea de vuestro agrado y si esto os ayuda a desconectar -palabra mágica- del día a día, ya habré conseguido mi objetivo. Agradeceré vuestros comentarios.

Joan Canal

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP