14 de noviembre de 2011

BALAGUER


Des de San Joan de les Abadesses vaig anar a Manresa en una primera etapa, l’endemà vaig fer camí cap a Balaguer. Aqui vaig dormir.
Desde Sant Joan de les Abadesses fui a Manresa en la primera etapa y al día siguiente me fuí a Balaguer.

2 comentarios:

Sara 14/11/11 13:58  

Comenzamos etapa Joan, ¡un placer seguir tus pasos por el camino de Santiago!

Abrazotedecisivo

M.TeReSa 14/11/11 23:54  

Eiiiii benvingut de nou !!!! doncs espero veure tot aquest recorregut mitjança les teves imatges que de segur seran espectaculars, al menys ara per ara aixi ho son.
Una abraçada.

Datos personales

Mi foto
Soy persona muy activa y siempre que puedo me dedico a hacer deporte, mucha bici, de carretera y a veces de montaña. En invierno lo combino con el esqui alpino. Tambien me gusta mucho la fotografia, ahora con las máquinas digitales esto es un placer, dispara y luego escoge.

Seguidores

ARCHIVO DEL BLOG

La bicicleta es la meva passió

La bicicleta es la meva passió
Perquè m'ha permès coneixer gent molt sana

Mi lista de blogs

El porqué del blog

Encoratjat per la M.TeReSa, m'he decidit a fer aquest blog amb la única pretensió de compartir moments, experiències, llocs, moments d'esplai, i una afecció comuna, la fotografía. Espero que us agradi i , si us ajudo a desconectar -paraula màgica- per uns moments del dia a dia, ja hauré aconseguit el meu objectiu. Agrairé els vostres comentaris.


Animado por M.TeReSa, me he decidido a publicar este blog con la única pretensión de compartir momentos, experiencias, lugares, momentos de ocio, y una afición común, la fotografía. Espero que sea de vuestro agrado y si esto os ayuda a desconectar -palabra mágica- del día a día, ya habré conseguido mi objetivo. Agradeceré vuestros comentarios.

Joan Canal

  © Free Blogger Templates Photoblog III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP